Nieuws

Heraanmelden

Zutphen, 3 juni 2019

Beste ouders/ beste leerlingen,

Seizoen 2018 – 2019 loopt bijna ten einde en we geven u graag meer informatie over de activiteiten die we bij Pianoschool Zutphen komende weken nog in petto hebben, zie agenda. Met veel enthousiasme en plezier hebben we afgelopen seizoen lesgegeven. We hopen dat onze leerlingen hier ook positief op terug kunnen kijken en dat u volgend seizoen de pianolessen voortzet. We informeren u hierbij ook over het aanmelden voor komend seizoen.

Heraanmelden
Bijgaand treft u 2 aanmeldingsformulieren voor het seizoen 2019-2020. Graag verzoeken wij u één exemplaar voor 1 juli te retourneren. Indien u de pianolessen niet wilt voortzetten zouden wij het op prijs stellen een bericht van afmelding te ontvangen.

Opstapfase
Heeft uw kind één jaar les gehad binnen de Opstapfase dan kunt u hem/haar daar opnieuw voor aanmelden. Deze fase, waarbinnen leerlingen tegen gereduceerd tarief kennis maken met de piano, geldt voor maximaal twee jaar en tot de leeftijd van 12 jaar.

Wij houden vakantie van 15 juli tot en met 1 september 2019 en wensen u alvast een goede vakantie toe en hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen begroeten bij Pianoschool Zutphen! De lessen starten vanaf 2 september 2019, week 36.

Met muzikale groet,
Cathelijne Maat en Emile Engel