Nieuws 2023

Nieuws 2023

Beste ouders en leerlingen,

Met veel enthousiasme en plezier hebben we afgelopen seizoen lesgegeven. Wij kijken terug op een aantal bijzonder geslaagde activiteiten zoals de quatre-mainsdag met meer dan 50 deelnemers, Muzeavonden waar veel van onze leerlingen optraden, het Voorjaarsconcert waar een aantal van onze pianisten aan deelnamen en het Docentenconcert van het Muzecollectief dat speciaal voor onze leerlingen werd georganiseerd. Uiteraard staat er nog heel wat op stapel. Hierbij sturen wij informatie over het aanmelden voor komend seizoen en de afsluiting van dit jaar.

Heraanmelden: We hopen dat onze leerlingen het lesseizoen ook positief hebben ervaren en dat u/je volgend jaar de pianolessen voortzet. Wij sturen u/je naast deze brief twee aanmeldingsformulieren voor het seizoen 2023-2024 mee. Graag verzoeken wij u één exemplaar voor 1 juli te retourneren. Indien u de pianolessen niet wenst voort te zetten zouden wij het op prijs stellen een bericht van afmelding te ontvangen.

Tarieven : Door inflatie en stijgende kosten zijn ook wij genoodzaakt een tariefverhoging door te voeren. Voor seizoen 2023-2024 is er een tariefverhoging van 4% op de lessen. De bedragen vind je/u onder tarieven op deze site of op de aanmeldingsformulieren.We hopen op uw begrip. Naast pianolessen blijven we uiteraard met veel inzet extra activiteiten aanbieden, zoals bijvoorbeeld een quatre-mainsdag, pianobattle, voorspeeluren en de eindvoorstelling van het Muzecollectief waar al onze leerlingen kosteloos aan kunnen deelnemen.

Op onze site onder agenda vind je/u de activiteiten voor de laatste lesweken.

Wij maken er samen een mooie laatste periode van en hopen u/je in het nieuwe seizoen weer te mogen begroeten bij Pianoschool Zutphen!

Met muzikale groet, Cathelijne Maat & Emile Engel